E-mail:Contact nu      Vaste telefoon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Analyse van de nieuwe tabaksmarkt in Japan en Zuid-Korea 2

Tijd vrijgeven: 2020-10-14 14:06:58    Hits: 29

Korea: Tabak is hoog op de markt gebracht en KT & G is gericht op de uitbreiding van zijn mondiale HNB-business

Vanuit het oogpunt van regelgeving voert Zuid-Korea actief het beleid voor de bestrijding van tabak uit, zoals de standaardisering van de inhoud en de omvang van de waarschuwingssignalen op sigarettenverpakkingen.In tegenstelling tot Japan staat Zuid-Korea de verkoop van elektronische geatomiseerde sigaretten toe en leidt de markt door middel van strenge regelgeving.  

Aan de fiscale kant heeft Zuid-Korea ook een reeks maatregelen genomen om een hogere belasting op elektronische verstuurde sigaretten op te leggen, waardoor het belastingtarief van HNB tot 90% van dat van traditionele sigaretten wordt verhoogd, in de hoop het doel van de controle op tabak te bereiken.

Vanuit het perspectief van ondernemingen, KT & G realiseert productdifferentiatie door middel van continu onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, en streeft actief naar samenwerking met PMI op deze basis, om beter tegemoet te komen aan de vraag van de consument door productaanvulling, om het tempo van de ontwikkeling in het buitenland te versnellen en om een betere ontwikkeling te bewerkstelligen.

Verordening en belastingheffing als uitgangspunt voor regelgeving, innovatie en differentiatie ter bevordering van de ontwikkeling van de industrie

Vanuit het oogpunt van de overheid, is het versnellen van de verbetering van e-sigarettenregeling en het belastingstelsel een belangrijke taak. Door het regelgevend beleid aan te passen, kan het niet alleen jongeren aantrekken, maar ook het doel bereiken om de substitutie van roken aan te moedigen.  

Door een redelijk belastingtarief vast te stellen, kunnen de inkomsten uit de tabaksbelasting worden gestabiliseerd, terwijl het totale tabaksverbruik kan worden verminderd.  

Vanuit de invalshoek van de ondernemingen, onafhankelijke onderzoeks- en ontwikkelingsinnovatie om productdifferentiatie te bereiken, tegemoet te komen aan de vraag van verschillende consumenten, kan niet alleen ondernemingen in de toonaangevende sterke omgeving helpen bij een doorbraak in de prestaties van de lokale markt,kan ook de rijkdom van hun nieuwe tabaksproducten op de markt en de rijpheid vergroten, de popularisatie versnellen en uiteindelijk de wereldwijde snelle ontwikkeling van de tabaksmarkt van het nieuwe type realiseren.


volgende: Wat is PMTA?

Aanbevelen voor jou

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.