E-mail:Contact nu      Vaste telefoon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Twee van de grootste ziekenhuizen van het VK hebben e-sigaretten gelanceerd en rookruimtes voor e-sigaretten opgezet.

Tijd vrijgeven: 2020-09-28 11:24:01    Hits: 35

Twee van de grootste medische instellingen in Birmingham, Noord-Engeland, zijn begonnen met de verkoop van e-sigaretten, die ze als een " noodzaak van volksgezondheid " te wijten aan " roken tot de dood " BBC rapporteerde.

De twee ziekenhuizen, Sandwell General Hospital in West Bromwich en Birmingham City Hospital, hebben e-sigarettenshops geopend van Ecigwizard die Jubbly Bubbley en Wizard&Wizard=s 35;39;s Leaf verkoopt.  

Om het gebruik van e-sigaretten te bevorderen, hebben beide ziekenhuizen ook e-sigarettenrokerijen opgezet, waarbij wordt gewezen op het feit dat het roken van traditionele sigaretten in de rookgebieden onderworpen zal zijn aan een “ blad 163; 50 boete.

Twee van de grootste ziekenhuizen in het gebied hebben speciale rookruimten voor e-sigaretten, maar ze krijgen boetes voor het roken van traditionele sigaretten in de rookgebieden.

Dr. David Carruthers, medisch directeur van de Trust, zei: #39;De raad van bestuur en onze klinische leiders zijn het erover eens dat het roken van traditionele sigaretten een doodsoorzaak is. In het licht van dit simpele feit staan we niet meer achter roken op onze website, zelfs niet in schuilkelders of auto's. Elk alternatief is beschikbaar en we vragen bezoekers en patiënten om met ons samen te werken om deze veranderingen toe te passen. Stoppen met roken kan geld besparen en de gezondheid verbeteren. Op onze website zijn e-sigaretten een noodzaak voor de volksgezondheid. "

Een afzonderlijk rapport over e-sigaretten dat vorig jaar door Volksgezondheid werd gepubliceerd, concludeerde dat e-sigaretten " slechts een klein deel van de risico's van roken " en zei dat een volledige overschakeling op e-sigaretten zou brengen " aanzienlijke gezondheidsvoordelen " Nee.  

De regering heeft plannen uitgewerkt om het traditionele sigarettenroken in het Verenigd Koninkrijk tegen 2030 uit te sluiten. Men kan zeggen dat de e-sigarettenindustrie in het Verenigd Koninkrijk de snelle weg is ingeslagen.


Aanbevelen voor jou

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.