E-mail:Contact nu      Vaste telefoon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Nicotine-bevattende e-sigaretten worden gelegaliseerd in Australië, maar ze kunnen alleen worden gekocht bij apotheken!

Tijd vrijgeven: 2020-09-30 15:17:50    Hits: 37

Hoewel het bekend is dat e-sigaretten legaal zijn in Australië, is de verkoop en het bezit van nicotine-bevattende e-sigaretten illegaal (behalve in Zuid-Australië) als gevolg van het verbod op nicotine.

Om nicotine e e-sigaretten te legaliseren, zijn veel groepen en organisaties in Australië in de campagne, beroep, petitie. In augustus 2018 organiseerde de Australische Alliantie van Belastingbetalers bijvoorbeeld een petitiecampagne om e-sigaretten in Australië te legaliseren.

Aaron Stonehouse, de woordvoerder van de campagne voor coalition&35;39;39, zei toen dat de verkoop van nicotine-bevattende e-sigaretten bijna altijd legaal was in ontwikkelde landen en het was tijd voor een verandering in Australië.  

Hoewel het illegaal is om te verkopen, is de zwarte markt zo uitgebreid dat tieners gemakkelijk e-sigaretten met nicotine kunnen kopen. Met legalisatie en planning is de Australische regering eindelijk begonnen met veranderingen.  

Volgens Radio 9 Australië zullen australianen e-sigaretten kunnen kopen die nicotine bevatten in apotheken zodra ze een doktersrecept hebben ontvangen uit juni 2021, de Australische drugsautoriteit (TGA) die op september 23 is aangekondigd.

Het voorlopige besluit zal openbaar worden gemaakt en tegen het einde van het jaar zal een definitief besluit worden genomen.  

Volgens de voorlopige beslissing, de gifstandaard zal moeten worden herzien zodat nicotine, die mensen gebruiken, zal worden vermeld als een recept geneesmiddel in plaats van een gevaarlijk gif.

Het Australische Geneesmiddelenregelgevend Agentschap (TGA) zei in een verklaring dat de voorgestelde wijzigingen betekenen dat " Hoewel u nog steeds online kunt bestellen van uw algemene leverancier met behulp van de ;Personal Import Scheme&35;39; in het kader van de Therapeutic Substanties Act 1989... Uiteraard heb je een recept nodig.  

De verandering zal niet van invloed zijn op gewone tabak


Aanbevelen voor jou

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.