E-mail:Contact nu      Vaste telefoon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Na 20 maanden voorbereiding heeft voopoo Wupu onder Geer officieel het PMTA-verzoek ingediend.

Tijd vrijgeven: 2020-09-11 08:59:02    Hits: 34

Volgens bronnen heeft op August 27, ons time, voopoo Wupu, een merk van Gilbert technologie, formeel een pre marketing tabaksproduct aanvraag (PMTA) ingediend bij de Amerikaanse FDA.    


De volledige naam van PMTA is de aanvraag voor tabak vóór de markt.Producten die reeds in de Verenigde Staten zijn verkocht, moeten binnen de gestelde termijn een PMTA-aanvraag indienen, anders worden zij niet op de Amerikaanse markt verkocht.


Het duurde twintig maanden van voorbereiding tot toepassing


Voopoo heeft verklaard dat sinds de FDA de eerste versie van de desbetreffende bepalingen van PMTA in 2017 heeft aangekondigd, een speciaal team is opgericht om diepgaand projectonderzoek en analyse uit te voeren.De leden van het team zijn toxicologisch deskundigen, klinische deskundigen, PMTA-projectdeskundigen, productanalisten, R & D deskundigen, juridische adviseurs, marketingpersoneel, enz.    


Het hele aanvraagproces kost 100 miljoen yuan.Het duurde twintig maanden van voorbereiding tot toepassing, en de PMTA-testvereisten zoals de productsamenstelling analyse, het fabricageonderzoek, niet-klinisch en klinisch onderzoek van het menselijk lichaam werden voltooid.    


Volgens de gegevens en conclusies van het coöperatief laboratorium zijn de prestatie-indicatoren van verschillende voopoo-merkproducten onder Gilead&_;39;s merk uitstekend in de analyse van de samenstelling, toxicologisch onderzoek, ontwerp en fabricage en chemische test, waardoor ook het voopoo-team vertrouwen heeft in de PMTA-project audit.    


Daarnaast heeft voopoo ook miljoenen dollars geïnvesteerd om de fabriek te verbeteren om een hogere standaard van productieomgeving en kwaliteitsmanagementsysteem te bereiken.Op dit moment heeft het een modern productiecentrum gevormd dat stofvrije en schone werkplaatsen op het niveau 100000 integreert, het MES intelligente systeem voor het beheer van de toeleveringsketen, de automatische productieapparatuur en de kwaliteitscontrole van de traceerbaarheid van het hele proces, met volledige waarborging van het gestandaardiseerde en intelligente beheer van ontwerp en ontwikkeling,grondstoffen voor producten, productie, producttests, kwaliteitscontrole en andere processen, en het leveren van hoogwaardige ervaring.    


Dit is een langdurige oorlog.


Het is een strijd van leven en dood.


Aangezien de strenge productlijst standaard van de wereldwijde e-sigarettenindustrie is, is het aanvraagproces van PMTA zeer complex en is de audit uiterst streng en wetenschappelijk.Relevante instellingen speculeren dat het ongeveer twee jaar duurt voordat de toepassing van PMTA wordt goedgekeurd.


 


Dit vereist niet alleen dat het product een uitstekende kwaliteit heeft, maar ook dat de onderneming een sterke kapitaalreserve en een langetermijnvoorbereiding heeft.Juist vanwege de hoge kosten en lange voorbereidingstijd is de ingangsdrempel van e-sigaretten merken op de Amerikaanse markt sterk verbeterd.


Daarom is dit een langdurige oorlog tegen kapitaal en tijd, en ook een leven en dood oorlog tegen kwaliteit en veiligheid.    


Alleen het elektronische atomiseringsmerk met een reële financiële kracht en technische kracht, het hanteren van productkwaliteit en het strikt voorkomen van veiligheidsproblemen kan de test van PMTA doorstaan.    


De toepassing van PMTA laat ook zien dat de onbevreesde industriële uitdagingen en de geest van het streven vooruit worden nagestreefd, waarbij de oorspronkelijke bedoeling van het leveren van betere en veiligere producten voor mondiale gebruikers wordt gerespecteerd.


Een nieuw uitgangspunt


Het is duidelijk dat voopoo vanaf het begin van zijn oprichting altijd heeft aangedrongen op het in de eerste plaats stellen van productveiligheid en de verantwoordelijkheid voor de industrie, de gebruikers en de samenleving ten volle op zich neemt.    


Door PMTA is voopoo van groot belang, niet alleen de kwaliteit en veiligheid van het product zelf is erkend door de wereld&35;39;s meest stringente voedsel- en drugsadministratie, maar ook een sterke demonstratie van de gehele onderneming.


Daarnaast eist FDA dat alle marketing producten op de markt voorkomen dat jongeren contact met hen opnemen en ze blootstellen.Voor minderjarigen zal dit hun lichamelijke en geestelijke gezondheid sterk beschermen en de verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid vervullen om de groei van minderjarigen in de hele industrie te bewaken.    


De toepassing van PMTA kan worden gezien als een obstakel voor de atomisering en een nieuw uitgangspunt.    


Everest, oprichter en CEO van Geer-technologie en voopoo-merk, zei dat het vervolgens zal blijven vasthouden aan de geest van innovatie en zelfdoorbraak, doorgaan met het verdiepen van productinnovatie en standaardcontrole, zorgen voor de gezondheid en veiligheid van mondiale gebruikers, leiden de markt met product- en technologieinnovatie onder de PMTA-norm,bevorderen van een ordelijke en goede ontwikkeling van de industrie en zorgen voor betere levenservaring voor mondiale gebruikers.


voorgaand: No

Aanbevelen voor jou

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.