E-mail:Contact nu      Vaste telefoon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Er wordt gemeld dat de cardiovasculaire gezondheid van rokers aanzienlijk is verbeterd na overschakeling op e-sigaretten

Tijd vrijgeven: 2020-09-14 15:32:32    Hits: 30

Qianlong.comVolgens de media-berichten over November 16 blijkt uit een belangrijk onderzoeksresultaat van de Dundee Universiteit in Engeland dat overschakeling van traditionele sigaretten op elektronische sigaretten aanzienlijk gunstig is voor de gezondheid van rokers: in vergelijking met traditionele sigaretten, hebben e-sigaretten minder schade aan de vasculaire gezondheid enkan het risico op hart- en vaatziekten verminderen.


De studie, genaamd Vesuvius, werd uitgevoerd door de British Heart Foundation.Het wordt ook beschouwd als de grootste studie tot nu to e over de effecten van e-sigaretten op het hart, gepubliceerd in het Journal of the American Heart Association.


De twee jaar durende studie van Dundee University School of Medicine rekruteerde 114 langdurig rokers die gedurende ten minste twee jaar meer dan vijftien sigaretten per dag rookten.Ze werden verdeeld in drie groepen: doorgaan met het roken van traditionele sigaretten, overschakelen op nicotine met e-sigaretten en overschakelen op nul nicotine e-sigaretten.Het experiment duurde een maand en de gezondheidstoestand van de proefpersonen werd gedurende het experiment gecontroleerd.Voor en na het experiment hebben de onderzoekers ook hun vasculaire gezondheid getest.


Wanneer traditionele rokers overschakelden op e-sigaretten, verbeterde hun vasculaire gezondheid aanzienlijk in slechts vier weken, vooral bij vrouwelijke rokers.In het onderzoek werd ook vastgesteld dat de vasculaire gezondheid aanzienlijk verbeterde bij proefpersonen die volledig overschakelden op e-sigaretten dan bij degenen die zowel traditionele als e-sigaretten rookten.


Jacob George, professor in cardiovasculaire geneeskunde en therapie aan de Dundee Universiteit, was de hoofdonderzoeker in de studie.Hoewel e-sigaretten niet geheel onschadelijk zijn, zijn ze veel minder schadelijk dan traditionele sigaretten op het gebied van vasculaire gezondheid, zei hij.Niet-rokers of minderjarigen mogen geen e-sigaretten proberen, maar voor langdurig rokers is de vasculaire functie al een maand na overschakeling op e-sigaretten aanzienlijk verbeterd.


Medisch onderzoek toont aan dat de toename van de functie van het bloedvat met 1 procentpunten de incidentie van hart- en vaatziekten, zoals hartaanvallen, met 13%.We ontdekten dat wanneer rokers overschakelden van traditionele sigaretten op e-sigaretten, hun vasculaire functie gemiddeld een percentage van 1.5 per maand steeg.Deze gegevens betekenen dat hun vasculaire gezondheid aanzienlijk is verbeterd.Door over te schakelen op e-sigaretten profiteren vrouwen meer dan mannen, en we bestuderen nog steeds de redenen voor dit fenomeen. " Zei Jacob George.


Volgens statistieken van de Britse regering gebruiken ongeveer 6% volwassenen in het Verenigd Koninkrijk e-sigaretten.Hoewel de meeste e-sigaretten nicotine bevatten, bevatten ze geen tabak.In 2016, tabak doodde 7.1 miljoen mensen wereldwijd.Bovendien is de hoeveelheid andere chemicaliën in e-sigaret veel lager dan die in sigaret.


Professor Jeremy Pearson, adjunct-directeur van de British Heart Foundation, zei dat het roken van traditionele sigaretten schade kan veroorzaken aan onze harten en bloedvaten.In het Verenigd Koninkrijk sterven jaarlijks 20000 mensen door hart- en vaatziekten veroorzaakt door het roken van traditionele sigaretten.Dat wil zeggen, meer dan vijftig mensen per dag, of twee mensen per uur, sterven als gevolg.


" Uit dit onderzoek blijkt dat e-sigaretten minder schadelijk zijn voor de vasculaire gezondheid dan sigaretten.Na het opgeven van traditionele sigaretten en overschakelen op e-sigaretten, begon hun vasculaire gezondheid te herstellen binnen een maand.E-sigaretten zijn minder schadelijk dan traditionele sigaretten, maar ze zijn niet volledig onschadelijk.Mensen die nooit roken, mogen geen e-sigaretten gebruiken, maar voor traditionele rokers zijn e-sigaretten een goed hulpmiddel voor hen om volledig te stoppen met traditionele sigaretten. "


Ondertussen zei de Schotse minister van Volksgezondheid, Joe Fitzpatrick MSP, " Ik steun de publicatie van dit verslag, dat zal leiden tot voortdurende discussies over e-sigaretten in de gemeenschap.Ook ben ik blij dat in Schotland zo'n belangrijk onderzoek wordt verricht, wat ook onze reputatie als grens van medisch onderzoek bevestigt.Hoewel studies hebben aangetoond dat het overstappen naar e-sigaretten voor langdurig rokers gunstig is voor hun vasculaire gezondheid, moeten we nog steeds voorzichtig zijn met het gebruik van e-sigaretten, die geen producten zijn voor minderjarigen of niet-rokers. "


Aanbevelen voor jou

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.