E-mail:Contact nu      Vaste telefoon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Is elektronische sigaret een sigaret? Hoe schadelijk is het?

Tijd vrijgeven: 2020-09-14 16:45:08    Hits: 28

Als vervanging voor sigaretten, e-sigaretten hebben de voordelen van " roken " en het nemen van geuren, die steeds populairder onder de mensen zijn.


Als nieuw product wordt e-sigaret echter geconfronteerd met vele onzekerheden.Zoals de niet-convergentie van het concept en de evaluatie van e-sigaret, de niet-uniformiteit van productnormen en het niet-standaardgedrag van e-sigaret, moeten deze allemaal worden verduidelijkt, verenigd en gestandaardiseerd.


Voor e-sigaret, laten we ෧39;s geven u een aantal elementaire wetenschappelijke popularisatie, zodat u de aard van e-sigaret beter kunt begrijpen.




Is elektronische sigaret een sigaret?


E-sigaretten roken olie en uitademen mist.Afgezien van de mogelijke nicotine inhoud, is het een geheel andere categorie dan sigaretten.


Het begrip elektronische sigaretten:


E-sigaret is een soort elektronisch sigarettenproduct dat vloeibare sigarettenolie verandert in stoom door verstuiving.Het is anders dan iqos in die zin dat het niet branden bij lage temperatuur, dus in feite zijn de twee soorten verschillend.


De samenstelling van e-sigaret is als volgt:


Elektronische sigarettenapparatuur is een processor die vloeistof door hoge temperatuur verstuurt.De samenstelling van e-sigarettenolie is de sleutel.Elektronische sigarettenrook bestaat uit nicotine, smaken en geuren en PG/VG.




PG (propyleenglycol): FDA definieert het als " algemeen veilig voor het menselijk lichaam " Nee.Het is de drager van essentie in tabak en kan de smaak van sigarettenolie verbeteren.Na verhitting zal het een kleine hoeveelheid mist produceren met een gevoel van keelstaking.


VG (plantaardige glycerine of glycerol): een op grote schaal gebruikte grondstof in het dagelijks leven.VG is verantwoordelijk voor de productie " mist " in de kookolie.


Specerijen en smaken: de essentie van voedselsmaken heeft geen effect op het menselijk lichaam.


Is elektronische sigaret schadelijk?




In het bovenstaande werkprincipe en de invoering van de samenstelling komen we tot de conclusie dat nicotine schadelijk is voor het menselijk lichaam in elektronische sigaretten.


Nicotine is de belangrijkste oorzaak van onze verslaving aan roken.Als we sigaretten roken, zijn de meest schadelijke voor onze gezondheid koolmonoxide en teer, en deze twee componenten van e-sigaretten zijn niet beschikbaar en zullen niet worden geproduceerd tijdens het gebruik.


Maar nicotine is absoluut niet veilig.Een korte periode van tijd en grote doses nicotine (boven 50mg) zijn voldoende om mensen te laten overgeven, misselijk te worden en zelfs hun leven in gevaar te brengen.Echter, zolang de dosis binnen het veilige bereik ligt, is het effect van nicotine op het menselijk lichaam zeer klein.


Kunnen e-sigaretten schadelijke stoffen produceren?


De pyrolyse reactie van organische stoffen vereist een temperatuur van ongeveer 700-800 graden, en de directe verbranding temperatuur van sigaretten is boven 800 graden.Daarom zal het roken van sigaretten nieuwe gevaarlijke stoffen veroorzaken.Echter, de maximale temperatuur van gewone elektronische sigaretten is tussen 300 en 400 graden, die ver verwijderd is van de voorwaarden voor splijting.


Standaard e-sigaretten kunnen niet alleen helpen de verslaafden te stoppen met roken, maar ook hun leven gezonder maken.


Aanbevelen voor jou

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.